Smooth Gallery

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

Det er mange år siden det var dyr i fjoset på Heggerud. Siste mjølkekua reiste på 1960 tallet, og etterpå vart fjoset brukt til sau fram til midten av 1970 tallet. Siden da er det blitt brukt til lager.
Det var i forbindelse med at landsfestivalen i gammeldans skulle arrangeres på Harpefoss i 2005, at planene om ombygging av fjoset vart sett i gang. Vi begynte om vinteren å rive ut, og dreiv på til festivalen skulle arrangeres. Bardisken vart lakka kvelden før festivalstart. Fjoset vart godt mottatt av lokalbefolkningen etter sene kvelder ved baren.

Etter hvert kom det spørsmål om forskjellige selskap som folk ville arrangere i fjoset. Vi fant fort ut at det var behov for ett sånt sted der folk kunne holde bryllup, bursdager, møter, fester og begravelser. Vi har alle rettigheter i baren. Mat kan bestilles etter avtale. Det kan dekkes til ca 95 personer til middag.

Fjoset ligg i ett gardstun med trivelige uteareal, det er benker og bord ute som kan benyttes. Toalettanlegget er i et annet hus, men det er planer om å få det til inne i det gamle saufjoset som ligg under låven.