Smooth Gallery

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

Wadahl storhytte ligger på Gålå, med fin utsikt til Rondane og Jotunheimen ca 900 moh. Den ligger nær alpinbakkene og langrennsløypene på Gålå, så det er ski inn og ski ut. Det er ca 10 m til nærmeste alpinbakke som er ny preparert hver morgen.

Wadahl storhytte, som er setra til Heggerud Gard, består av tre hytter. Det er storhytta, og 2 mindre hytter; ukermann og jotunstuggu. Storhytta har 20 sengeplasser i 2 etg. I 1 etg er det spisesal, kjøkken og en trivelig peisstue med fine tømmervegger. I kjelleren er det dusj og toalett anlegg. Jotunstuggu har 2 soverom med totalt plass til 5 personer. Den har fint bad, dagligstue og en stor svalgang til sko, ski og diverse fjell utstyr. Ukermann er ei lita trivelig hytte med ei stor stue med en fin klebersteinpeis. Det er åpen løsning til soverom som har 4 sengeplasser. Setra blir leid ut til store grupper eller til konfirmasjon, geburtsdager og andre arrangement.

På Wadahl høyfjellshotell er det innendørs svømmebasseng, bar og restaurant som ligg bare et steinkast unna. Gålå høyfjellshotell ligger i gangavstand fra Storhytta ( ca 10 min ). Der er det utendørs svømmebasseng som er oppvarma hele året. I august hvert år kan du oppleve Henrik Ibsens ”Peer Gynt”, spilt på Borgen ved Gålåvatnet.

Gålå ligger i hjertet av Norge, 1 time nord for Lillehammer, nær Jotunheimen Nasjonalpark. Kombinasjonen av glimrende fasiliteter både for alpinister og langrennsløpere gjør at Gålå er et perfekt reisemål for familier og grupper med forskjellige ønsker og ferdigheter. På Gålå finner du 15 nedfarter og 7 skiheiser fordelt på 2 dalsider. Kunstsnøanlegg i Valsfjell sikrer at over 60% av løypene blir dekket av kunstsnø, og de brede nedfartene er perfekte for telemarkskjøring. Gålå har terrengpark med et eget Big Jump-område, flombelysning og flere utfordrende rails. Gålå har et fantastisk turskiområde med 230 km løyper og prepareres for både skøyting og klassisk langrenn.

Nettside: www.gala.no